2017

Vip Clean Nv verhuist naar een nieuwe locatie !!!

Langs deze weg willen wij u met gepaste trots onze verhuis naar een nieuwe locatie aankondigen. Een nieuw begin en ... slechts enkele straten verwijderd van onze 'oude' locatie.

Op onze nieuwe locatie beschikken we over extra ruimte en uitgebreidere faciliteiten waardoor we kunnen bouwen aan de verdere optimalisatie van onze service. Dit zal ons in staat stellen de reeds gerealiseerde en verder te verwachten groei te realiseren.

Vanaf 18/04/2017 staan wij dan ook op onze nieuwe locatie op de vertrouwde manier paraat. Met dezelfde werknemers, dezelfde diensten en vooral met nog meer passie !
En waar de kracht van onze klantgerichte aanpak centraal blijft staan.

Op onze nieuwe locatie bevinden we ons te midden van de andere partners binnen de Groep Baillien, wat zowel operationeel als logistiek extra voordelen zal bieden.

Ons nieuw adres:
Industrielaan 80/1
3630 Maasmechelen
Tel: 089/77.55.13
E-mail: info@vipclean.be

 

Welkom op onze vernieuwde website

Vip Clean is onderdeel van Group Baillien geworden en dat vroeg om vernieuwing van de website.
Vandaag kan u kennismaken met onze nieuwe site. Veel surfplezier!

2016

VIP Clean NV & Group Baillien
Dhr Van Der Linden neemt afscheid

VIP Clean nv gaat een professioneel huwelijk aan met de stadsgenoot: Group Baillien, interieur- en afwerkingsbedrijf.

Het doel van de samenwerking is de uitbreiding van de bestaande activiteiten tot een totaalpakket van diensten voor gebouwverfraaiing.

“Zo kregen we als aanvulling op onze specialisatie, met name de reiniging na brand, een sterk toenemende vraag vanuit de verzekeringswereld naar totale renovatie en herstelwerken,” zegt Bart Truyens (zaakvoerder en afgevaardigd bestuurder van VIP Clean nv).

“Door de synergie met de group Baillien kunnen we aan die vraag voldoen.” Bart Truyens is dan ook heel enthousiast met de komst van Jan Baillien als medebestuurder. “Samen zijn we nog sterker, en kunnen we enerzijds onze interne werking verder optimaliseren, en anderzijds met een totaaloplossing de markt bedienen.” Door deze samenwerking stelt de nieuwe groep 250 mensen tewerk in het Maasland.

De Heer Van Der Linden neemt na 23 jaar afscheid van VIP CLEAN NV vanaf 01/01/2017

Wij willen de Heer Van Der Linden en Mevrouw Plessers bedanken voor hun jarenlange inzet en bijdrage, die er toe geleid heeft dat VIP Clean nv inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in de schoonmaakwereld, ruitenwasserij én reiniging na brand.