X

2017

Welkom op onze vernieuwde website

Vip Clean is onderdeel van Group Baillien geworden en dat vroeg om vernieuwing van de website.
Vandaag kan u kennismaken met onze nieuwe site. Veel surfplezier!

2016

VIP Clean NV & Group Baillien
Dhr Van Der Linden neemt afscheid

VIP Clean nv gaat een professioneel huwelijk aan met de stadsgenoot: Group Baillien, interieur- en afwerkingsbedrijf.

Het doel van de samenwerking is de uitbreiding van de bestaande activiteiten tot een totaalpakket van diensten voor gebouwverfraaiing.

“Zo kregen we als aanvulling op onze specialisatie, met name de reiniging na brand, een sterk toenemende vraag vanuit de verzekeringswereld naar totale renovatie en herstelwerken,” zegt Bart Truyens (zaakvoerder en afgevaardigd bestuurder van VIP Clean nv).

“Door de synergie met de group Baillien kunnen we aan die vraag voldoen.” Bart Truyens is dan ook heel enthousiast met de komst van Jan Baillien als medebestuurder. “Samen zijn we nog sterker, en kunnen we enerzijds onze interne werking verder optimaliseren, en anderzijds met een totaaloplossing de markt bedienen.” Door deze samenwerking stelt de nieuwe groep 250 mensen tewerk in het Maasland.

De Heer Van Der Linden neemt na 23 jaar afscheid van VIP CLEAN NV vanaf 01/01/2017

Wij willen de Heer Van Der Linden en Mevrouw Plessers bedanken voor hun jarenlange inzet en bijdrage, die er toe geleid heeft dat VIP Clean nv inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in de schoonmaakwereld, ruitenwasserij én reiniging na brand.